Har du også set hobby horses på Tiktok, og har du nu fået lyst til selv at spring vildt nu, eller udføre avancerede dressurøvelser?
Ryttergården Ravnkilde begynder fra september 2023 at tilbyde fast undervisning i kæpheste hver onsdag i ulige uger.

 

Kæphest for de mindste

Vi skal ikke træne mod konkurrencer - vi skal lege og hygge os. Derfor bliver vores time præget af fart over feltet, forhindringsbaner og lege på kæphest. Holdet bliver trænet af Nanna, som har mange års erfaring som gymnastikinstruktør. Derudover får hun hjælp af tre unge piger, Stine, Katrine og Dicte, de har alle 3 haft kæpheste i flere år. Vi leger hver anden onsdag kl. 17-18 i ridehallen på Ryttergården Ravnkilde.

 

Juniorkæphest

Vi vil rigtig gerne være med helt oppe i toppen af konkurrencerne. Vi træner springbaner, teknik, højdespring og dressur. Holdet bliver trænet af Mette, som har taget kurser som banebygger hos DRF, og derfor har rigtig god teoretisk baggrund for springbaner. Vi træner hver anden onsdag kl. 18-19 i ridehallen på Ryttergården Ravnkilde.

 

Vi håber I har lyst til at møde os til første gang d. 13/9, så vi sammen kan få en masse hyggelige timer med vores yndlingskæpheste.

 

Har i yderligere spørgsmål, er I velkomne til at kontakte os på mail: Rgrbestyrelse@gmail.com eller tlf: 50750188